Träskor på ny nivå


Är det bara jag som fallit för träskor den här våren/sommaren i år? Och, den är snart slut? Jag älskar de här svarta. Men även klassiska. Jag har ett par vita med blåa rosor på, i den klassiska modellen. Men de här tar ju priset tycker jag. Kan ni tänka er att de går att klicka hem för 319kr hos ellos.se?

I love the shoes above. I just love them. Won't say more then that if you like them, you should visit ellos.se.

Om

Jag ska ner på stan nu. Kommer bli trevligt. Ska träffa en nära vän som jag känt sen jag var kortare än en halvmeter. Jag ska shoppa lite. Och jag känner för att hitta ett sånt här träd. Så att jag kan köpa allt det där. PUSS

Going down to the shopping area of this town. I'll meet i good old friend. Peace

topshop

Topshop säger jag bara. Så enkelt är det. Den här skönheten är något för mej. Jag älskar den djupa ryggen och mönstret där fram. Man kan klicka hem den om man känner för det, för £85. Men jag vill inte ge min plånbok några för djupa sår, för då kommer den lugnt att svika mej snart.

I will only say topshop and £85.

svart över från Lindex

Godbitar från Lindex så man kan vara fin över. Min favorit är definitivt nitvästen. Men jag älskar David Bowies musik också. Och klänningen, mmm. Hade inte Carin Wester på sig en liknande från sin kollektion när hon vunnit guldknappen?

Would you like to wear something black from Lindex? Put this on.

huvudsaken


Att pryda hjässan med i höst. Fast jag vill hellre ha ett vitt band. Mycket fint á la tomboy.

I feel this hat a little tomboy. But I love the tomboy way to dress. So this fall i might wear this.


thevoice






Alla gjorde peace-tecknet. PEACE FÖR THE KING OF POP, MJ.

Var på thevoice-konserten igår. Galet drag, härliga artister och trevliga människor att hålla mej sällskap. På vägen hem stannade vi för nattkäk på McDonalds och träffade ett gäng galna irländare som ville lite för myclet. Peace

Vistited thevoice consert yesterday. I had a great time with a lot of nice people and lovely music.

RSS 2.0