HEJDÅ!



NU TAGGAR JAG TILL SPANSKA ÖSTKUSTEN (31A JULI - 10DE AUGUSTI) OCH JAG KOMMER ATT HA DET KUNG! PUSS PÅ ER!

Arn-Sto

Nu har jag packat färdigt. WAY TO GO GIRL! Eller jag tror att jag är helt klar i alla fall. Känns så. Och om man känner att man är helt klar innan man ska resa, brukar i alla fall jag känna mig kollosalt lugn sen när man väl är på flygplasten.

Hoppas bara att jag inte ska bli av med något! Ja, att personalen inte ska ta något ur mitt handbagage. Brukar noja massor över sånt, haha. Eftersom jag har mitt smink i handbagaget, ni vet med mascaror och flytande krämer och sånt skit. Men fingers crossed för att jag får behålla det! Kommer ihåg för två år sen när de tog ett läppglans som var mitt. Oj, det var sorg för mig, hehe.

Nu ska jag hoppa i kläder. En reseoutfit (ha! vilket namn...) kanske kommer in sen. Beroende på tiden som finns. Puss.

Jag är den skapande kreativiteten

Visst har jag varit duktig ikväll? Och väldigt produktiv? Haha! Men det är rätt skönt i alla fall, att ha allt det där gjort. Ja, allt det och en hel del mer faktist. Känner mej rätt duktig. Men om jag hade lagt till städat hela huset och sprungit fem mil på listan, ja då, då hade jag varit duktig.

Men nu blev jag sådär alldeles tvärt sugen på thé. Kanske den bästa drycken på jorden. I alla fall känns det som om det skulle kunna vara det nu. Jag kan nämna andra drycker jag tycker bättre om. Till exempel på en sommarkväll på standen med en engångsgrill och ett sjuhelvetes umgänge tror jag de flesta förstår vilken dryck man väljer ;). Men en sommarkväll när man sitter hemma själv kvällen innan man ska flyga iväg mot främmande platser, kanske man tar en kopp kamomillthé. Nu är jag jättepömsig. P O K!

Today I'm wearing this


Nu sticker jag mot ett tekniskt magasin

Jag tror i alla fall att det var teknikmagasinet vi skulle till. Min tvillingsyster ska köpa en Ipod nano (är fjärde generationen den nyaste?), jag tror i alla fall att det var den hon skulle köpa.

Själv lever man ju på två stycken, haha! En gammal nano och en sån där liten man har när man är ute och springer. En shuffle. Jag älskar shufflen när jag springer! Men nu ropar de att nu går bilen. PUSS!

Packåsna

Vaknade tidigt idag. Närmare bestämt runt 10-tiden. Blev väckt av mamsen, för familjen skulle sjunga för minstingen. Hon fyller år snart, men hon fyller när vi är i españa så vi firade henne lite idag. Hon fick en alldeles klarblå Ipod. Och ja, jag är lite avis. Själv har man bara en silvrig -.-, hehe.

I vilket fall som helst, jag har precis slängt i mig lite frukost. Inte den nyttigaste, men vem lever inte för att tjocka på sommaren liksom? Anyway, körde på ljust bröd med marmelad och sen langade jag havreflarn, haha!

Men nu måste jag packa. Jag åker ju imorn. Väskan lär antagligen bli alldeles för full. Men det gör inget. Heheheheh. Kommer väga för mycket och jag kommer säkert nehöva dumpa halva packningen i nåt förråd på flygplatsen istället. HEJDÅ! ❤

Godnattönskelista

Pyjamas från H&M för 199kr. Jag tycker att den är superdupersöt! Så nu när jag ska slagga snart skulle den här inte sitta helt fel! Man går ju inte under, eller typ hamnar i en helt omöjlig ekonomisk svacka om man köper den här

Sun sun sun all over our bodies

Kväll. Tisdag kväll. Vad händer en typisk tisdagkväll? Mej händer inget i alla fall. Sitter och leker runt på facebook och garvar åt skrattretande bilder, lyssnar på massor av musik, sjunger med och snart kommer jag säkert börja dansa och vissla också. Men då lär väll alla i min omgivning fly hals över huvud.

Men idag kom jag på en grej. Jag har inga orangea plagg i min garderob. Snyft. Snyft snyft snyft. Känner verkligen att det är något som fattas. Kanske en stor tee, eller bara en sjal? Jag vill ha något oranget! Måste kolla runt i alla butiker nu när höstmarknaden snart är igång.


Men nu ska jag sätta på te. Eller kaffe. Måste känna efter hur länge jag vill vara uppe ikväll. Och så ska jag sjunga med lite till i musiken. PEACE!



H&M imponerar med skor

Vansinnigt snygga pjucks att pryda fossingarna med i höst! Mina favvosar är de för 399kr. Jag har verkligen skrapat knäna när jag föll för de här skönheterna. Jag tänker mig de till kanske ett par lacktights eller ett svart fodral med skinpaj till!

B&B

Bred and breakfast har min dag bestått av en så länge. Jag vaknade vid typ halv två, men drog mej i sängen ett litet tag. Jag verkligen älskar att sova länge! :D. Människans bästa vän är inte längre hunden, den är nu oficiellt sängen. Enligt mej i alla fall.

Men jag tror att solen börjat titta fram bakom molnen i denna svenska sommar. Så jag ska kanske ut snart. Promenera, cykla, eller kanske simma. Känner i alla fall för att vända på fläsket! Fast först ska jag låta högtalarna få fortsätta att pumpa ut "The Tarzan Soundtrack". Älskar dinsneymusik haha! ♥

Evening by the




Jag i mitten

Den här kvällen kommer att bli SKITKUL! Eller inte. Men vad gör man? Utan det tråkiga skulle ju inte det roliga finnas. Och jag älskar kulsaker. Men i kväll ska jag sitta och bombardera datorn med bilder och sen facebook. Och sen kanske bloggen. Här ovan är bara ett smakprov på mina senaste galna veckor.

Ja, i mina senaste galna veckor har jag varit spontan som få. Här om dagen hoppade jag på ett tåg som for genom hela stockholm och det slutade med att jag hamnade på en nära polares landställe. Inte helt fel det! Men nu Lilly Allen sjunger Fuck You i högtalarna. Måste langa ett svar på tal. Peace! ♥

Producutive

Idag har jag gjort en hel massa. Jag är typ helt enkelt så jäkla grym. Hade jag varit en lat soffpotatis hade jag nog antagligen påstått det om denne dag. Men nu är jag inte det. Men jag har i alla fall inte bara suttit still på landet idag. Nej nej!

Jag har varit och fikat med underbara Hannah idag. Det var riktigt trevligt. Skvallra, prata, mysa, sånt som man gör som en ung dam på ett fik. Och så klart dricka goda kaffedrycker. Men den bruden sätter varenda människa på en lyckokarusell, jag skojar inte.

Så jag kommer vara glad ett låångt tag framöver. Men nu ska jag vara glad på annat håll än bloggen. Peace and understanding ♥ 

Nu jävlar är det sommar!


HERREGUD vilken livsnjutare jag är. Ja, inte en sån som äter massor av ostar och provar massor av viner och åker till Toscana ni vet. Nej fan, jag gör det bästa av varje moment.

Nu är högtalarna på högsta volym med Queen, Regina Spektor, Lykke Li, Thåström, min kärleksmusik. Det vill säga den musik jag älskar. I glaset har jag nån schweppsblandning och jag mår prima. Kan det bli bättre. Jävligt god mat står på bordet och jag har gjort min mastersallad.

Helgen närmar sig och jag är så jävla pigg på livet så att det skulle göra något om jag dog nu. Ja, då dog jag i alla fall lycklig. I morgon kanske jag ska in till storstockholm och träffa en polare från v-ås och festa loss lite. Nu; massor av kärlek.

Today I'm wearing this



Hahahahah, galet ansiktsutryck? YES MAN! Men jag höll precis på att trilla. Därav håller jag mig fast i soffan. Men skit samma. Nu drar jag ihop en flaska hemgjord saft och går ner till bryggan med Regina Spektor i öronen. Kärlek <3.

T-shirt; sytt själv tillsammans med farmor, shorts; crocker/jc, träskor; gaalet gamla


Back on track


Hahaha, najs låt, right?
(Man hittar alltid udda musik i den där saken)
14.08 gav mig såklart otur. Jag drog över mig nån jävla sjukdom så jag måtte riktigt dåligt igår. HAHA, säkert avgångstidens fel. Men i alla fall, jag låg bara hemma och tyckte synd om mig själv hela natten och kvällen. Ingen utgång, inget kul. Bara fullkomligt döende hela kvällen.

Men idag är jag redo för nya äventyr! Tjiho! Vädret är titop tycker jag. En hela massa grader som tyder på värme och solen är ju ett bra tecken. Nu ska jag fullproppa Ipoden med musik och släpa med mig den och högtalare och allt sånt som man tar med sig när man går och badar.

Btw så glömde jag alla mina bikinisar hos farmor. OH NO MAN! Liksom, vad gör man då?! Jo, man ringer farmor, och hon ska skicka de med posten, men liksom, haha jävla osmidiga slarvpelle. Men nu ska jag ut i solen och leva livet.

LOVE PEACE AND UNDERSTANDING! ♥

14.08!

Tjiho! Idag åker jag hem till min kära stad Stockholm. Det ska bli så jävla underbart! Saknar alla kompisar, ja just nu är jag i stort behov av umgänge som inte inkluderar katter, kattungar, hästar eller kor. Om ni förstår. Give me som loooooove man!

Men... Men. Det där jävla lilla ordet men, haha. Men jag är faktist ganska så vansinnigt nojig över min hemresa idag. Jag ska åka tåg, och avgångstiden för tåget är 14.08, haha. Någon som sett filmen 14.08? Någon som har lika livlig fantasi som jag? Ja, den lär förstå mig. (1+4+0+8=13. 13=otur). Haha, lite ironiskt kanske. Men ändå.


Levande död genom städer och snår

FYFAN säger jag bara. Men det ska man ju inte göra. Under mitt konfitmationsläger för en tid sen fick man varje dag, efter varje svordom, höra: Inte svära, Gud är nära! Så denna obetydliga men samtidigt väldigt vikitiga mening cirkulerade runt i våra huvuden. Gissa vad sne prästen var som sa det.

Men varför denna svordom då? Jo, jag har gått och dragit över mig en sjuhelvetes huvudvärk. Jag mår skit just nu, rent ut sagt. Men what's the matter då? Nu är jag förbannad på mitt huvud. Men det går ju över. Man får helt enkelt försöka se det från den ljusa sidan. Utan huvudvärk så skulle man ju inte uppskatta att få vara frisk på samma sätt! Hehe...

Summer in the city is far away from home

Men tjänare bloggen! Idag har vädret haft PMS. Bytt humör som en jävla skittunge i trotsåldern. Haha. Ena sekunden: regn, åska, blixt. Nästa: solsken, värme, glädje. Så min dag har gått ut på att springa in och ut. In för att inte bli grillad av blixten, ut för lapa sol.

Men kvällens planer. Ja, om 40 minuter, eller en timme eller två, så tar ju solen sin powernap. Borde jag med göra, jag sover så kasst. Men jag är för fan pigg på livet i alla fall! :D. Kanske sadlar jag hästen eller så rastar jag cykeln. Måste i alla fall ut ut ut! Inte skiner solen speciellt, men inte regnar det heller!

Kärleeeeek samt en och annan puss <3.

Mornin'

Godmorgon bloggen! Läget? Jag mår fint. Fick en liten sovmorgon idag. Typ första gången på år och dar känns det som, haha. Det kan bero på att jag är tillbaka hos farmor igen, haha. Fast själv den här gången. Inga små kusiner som ränner runt runt och skriker, t.ex. "JAGA MEEEEEEJ" haha.

Nu säger farmopr att kaffet har kokat klart och att frukosten står på bordet. Måste masa mig ur min stora härliga säng nu, haha. (Jag har bärbar dator så jag ligger med den i sängen). Vi har lite planer för idag. Ska nog till en och annan second hand butik och kanske köpa Ipod till farmor. Pussssss!

Just nu



Just nu sitter jag och myser i min mjukisdräkt. (Köpt på Urban St. förra sommaren - märke: Tone). Btw så har jag det super. Jag tänker att snart ska jag nog basta lite, så man blir sådär härligt fräsch.

Nyss har jag fikat. Havreflarn med chokladbotten och gott kaffe. Jag gillar. Förresten så måste jag ringa min käraste vän Magic. Undrar just hur hon har det. Update kommer att ske fler gånger under dagen.

Today I'm wearing this



Haha, hey happy face? Men glädje är fint. Man ska vara glad. När det passar ja vill säga. Man behöver ju inte precis sitta och asgarva på farmors begraning. Det är inte bra. Men den som glädjer sig åt det lilla har mycket att glädja sig åt. Glöm inte det! Positivitet är nyckeln.

Sjal, , väska, kavaj/blus/kofta (vad man nu vill kalla den), second hand. Jeans, BikBoks serie never denim, armbandet är ett halsband som jag fick av min granne för massor av år sen.

Reste en tur genom staden

Igår så köpte jag en symanskin. En som är mycket bättre än den jag tidigare haft. Den förra var mekanisk men nu har jag en elektronsik och jag diggar det skarpt! Mycket enklare att jobba med än en mekanisk tycker jag. Och det blev inte en sån som jag tidigare skrev om, utan en emarald 183 istället. En lite bättre och lite mer avancerad, fast några tusenlappar dyrare.

Och det var farmor som följde med mig. Hon är jättedukitg på att sy, har till och med en egen produktion. Hon syr mössor, halsdukar och halskragar, mm. Hennes märke heter "Kotten Kollektion" och hon syr supersöta grejer! Så hon följde med mig. Vi var borta på den utflyckten i sex timmar, haha. Så det blev en rätt lång tur för att bara vara i butiken i 40 minuter...

På tåget hem. Sitter brevid min symaskin, haha.

Let the sun shine in

Nu har jag nyss vaknat. Sov inte lagom mycket, men det gör jag aldrig. Ska snart slänga i mig en kopp kaffe. Vi har så sjukt gott kaffe här på landet! Eftersom vi har så kalkrikt vatten så blir det att vi köper "Skånerost" från Zoegas. Haha, även fast vi är typ 3-4 timmar från skåne.

I vilket fall som helst så måste jag göra det. Sanden i timglaset rinner i sin takt och det kan jag inte hindra. För bilen går när den går. Vi ska till en loppis idag. Jag ska se om jag hittar något kul! Mitt överkast jag har hemma (som btw. är typ det finaste man kan se) har jag köpt på loppis för 75kr. Det är rosa och typ lite vågmönstrat, och så har den en sängkappa. Och den är i siden.

Men snart ska jag lägga in en dagens outfit. Kisses ♥ .

An emerald

  • Inställbar stygnländ och stygnbredd
  • Upp till 5 mm stygnbredd
  • Upp till 4 mm stygnlängd
  • Snap-on/off-pressarfötter
  • Inbyggt handtag
  • Ställbart pressarfotstryck
  • Trådkniv
  • En stegs knapphål
  • Inbyggd nålträdare
  • Linjal
  • Sömntabell
  • Hård huv
  • Sänkta matartänder
  • Roterande gripare
  • Elektronisk
  • Nålstopp uppe/nere
  • Elektronisk hastighetskontroll 
  • Tillbehörsask med spolar, skruvmejsel, sprättare, nålset, åtta pressarfötter och en quiltlinjal


Och idag blir denna min. En Emerald 118 från Husqvarna må ni tro. Så in med det nya och ut med det gamla. Förresten så köpte jag ett snyggt tyg på min berömda tygutflyckt. Det är lila- och blårandigt och jag svär på att jag förhoppningsvis kommer att bli nöjd!


Rubriken då?

Allt är packat. Väskorna väntar på mig i hallen. Måste bara skyffla in de i bilen. Men detta h*lvetes regnoväder vill inte ge med sig. Men när det slutat så skyfflar jag in de i bilen. Jag har
varit borta i en vecka men ha ändå flera väskor - a.k.a sämst på att packa.

Men när regnet lagt av och jag har käkat lite lunch, då bär det av mot hufvudstaden. Eller njae, mot mitt landställe, fast det ligger bara 45 minuter från där vi bor (typ innerstan, elr 20 minuter därifrån). Jag vill äta lite nu. Mat. Kisses <3.


 


Today I'm wearing this


Jeans - Cheep Monday
Spetsshorta och sjal -  Second hand
Väska - Mulberry

Även om jag är en mycket glad männsika nästan alltid, ville det tydligen inte synas på denna bilden. Men jag är glad i alla fall, även om ja ser ut som en slapp död fisk ;).

"Näthatet störst bland unga"

"Anonymiteten på internet gör att kränkande och elaka kommentarer sprider sig. Politiska bloggar, modebloggar, sportbloggar, många är de som drabbas av näthat"


Ett utdrag ur artikeln "Näthatet störts bland unga" ur DN som jag tycker att alla borde läsa. Mycket som står i artikeln tycker jag verkligen stämmer in med vad som sker i den virtuella bloggvärlden. Då man kan vara anonym och på ren svenska för jävlig. Allt detta utan några som helst konsikvenser. Det kan bero på att man helt enkelt inte kan kontrollera sina känslor, eller att man låter impulsen ta över.

Här kan du läsa artikeln.


Jag menar, kan folk ens tycka att det här är kul att skriva? Får man en kick, känner man adrenalinet rusa genom kroppen, eller tar rushen en upp till himmelska höjder? Ja tycker inte om att få läsa sånt här. Jag tar inte år mig, men jag orkar bry mig. Inte bokstavligt i vad som står i kommentaren, men man orkar bry sig.

If love is just a game, how come I never won?


Bilden tillhör mig och är inte för allmänt bruk. Acceptera detta!

Jag tycker om den här bilden så vansinnigt mycket. Just för att den är så vacker. Porslinshjärtat ligger och vilar på en gravsten på kyrkogården i Rättvik. Jag tycker att den symboliserar kärlek och liv. Att kärleken lever vidare även om man själv sagt adjö. Därför tycker jag om den här bilden så vansinnigt mycket.

Today I'm wearing this


Väska är från Murlberry, kjolen från Weekday,
tee från H&M och armband från H&M Trend

Ja du, vissa männsikor är mentalt friska, medans andra inte är det. Man kan ju lätt placera mig i det sistnämnda facket bara genom att se på mitt bedårande ansiktsuttryck på denna bild. Haha. Och förrsten så hade jag på mig mina tuffa skor som jag nyligen köpt. Ni vet de med fransar och nitar? Om inte, se detta inlägget.

En uttflyckt ägnad tyger

Tänka sig, att på en sådan har jag varit idag. Och all denna möda som en födelsedagspresent åt min farmor, som driver ett klädmärke, så hon behövde köpa lite tyger. Men jag hittade ett underbart som jag ska sy en lite tee av! Kärlek till detta lilla tyg.

Jag tippar på att vi åkte bil nog halva dagen. För vi reste land och rike runt. Mest för att hitta den bästa kvaliten på tyg och tråd och allt vad som nu skulle köpas. Jag kan berätta att det blev en sjuhelvetes resa. Jag var helt slut sen. Även fast man kanske inte borde bli det av att sitta i en bil och lyssna på musik. Men vi var ju ute fr¨ån klockan 09.30-19.30 så man har hållt igång 10 timmar.




Jag fick ont i huvudet av alla färger och mönster.


Och detta bjöd himlen på under hemfärd

Music in my ♥


Frances

Idag köpte jag nya skor. 99kr på rean hos DinSko. And me like. Jag tycker att de är skitballa med både nitar och fransar. Kan man tänka sig, att vissa människor har tur. Och ibland har jag tur. De är nämligen nedsatta med 200kr så då kanske man har lite pengar kvar när man åker till Spanien senare i sommar.

Swimmer in the lake

Jag packar min väska nu. För snart går det en "badbil" så fint som min kära faster uttryckt sig. Jag och en massa små kusiner som ingen fyllt sju än, vi ska åka med den här "badbilen" till en liten sjö. Farmors sjö.

Så nu packar jag min väska, för jag ska simma. Jag älskar att simma. Så nu ska jag simma, på med min bikini som går i ett havs alla färger. Ett hav med alger kanske. Och en och annan gul näckros,.

Välkommen till min nya blogg!

Jepp, den sjunde i sjunde så skapade jag en ny blogg :). Man kan säga att jag inte är helt ny i bloggvärlden. Jag har faktist bloggat i nästan 1.5 år. Men det i den här bloggen. Men det var tillsammans med en kompis. Nu har jag tröttnat på att bara få bestämma till 50% haha.

Lite om mig ska man ju kanske berätta om i första inlägget. Jag heter Linnea kan jag ju börja med att säga. Men under mitt bloggande kommer nu få lära känna mig rätt väl tror jag. Men jag kan ju berätta lite sånt ointressant som intressen. Jag tycker om att umgås med mina vänner och bekanta. Jag värdesätter min familj väldigt högt och satsar ganska hårt i skolan.

Men den här bloggen då. Jo, i den här bloggen kommer jag att dela med mig av mitt rätt så knasiga liv. Men jag kommer att inrikta mig mer på foto och mode och kläder och sånt. Därav namnet ''elles wardobe''. Och varför elle? Från bokstaven L såklart, som mitt vanliga namn börjar med.

RSS 2.0